The End.

2010.08.30. 18:44

 PCJE Team

Üdvözlet minden látogatónak! Elérkezett ez a perc is, a PCJE kapui bezáródnak. Nem kell megijedni, csak a PC Játékok Elemzés távozik köreinkből, de a hamvaiból egy új blog születik, az A.N.O.M.A.L.Y. Gondolom azt is tudni akarjátok, hogy miért hoztuk ezt a döntést a szerkesztőkkel. Először is a név már megköti a kezünket. Másrészt az évadzárás óta teljesen megváltozott a blog arculata, azaz sokkal kevesebb videót készítettünk, ellenben több rovat és írásos cikk született, és ez már nem a megszokott PCJE. Ezen kívül már rég óta új dizájnt szerettünk volna a blogra, és mivel erre a feladatra jelentkezett Mo$qUiTo egyik haverja, Sanyaa ám mivel TGF nélkül nem akartunk új tagokat felvenni,  egy új blog nyitása erre is megoldást adhatott. Most pedig még azt írnánk le, hogy az A.N.O.M.A.L.Y-n az összes korábbi PCJE-s rovat, leszámítva a Tippek és Trükökket, nem szűnik meg, és természetesen, számos új rovatot nyitunk. Reméljük, az elmúlt 1-2 hétben tapasztalható inaktivitást ezzel az új bloggal kompenzáltuk, és reméljük elnyeri tetszéseteket. Köszönünk minden korábbi támogatást, kommentet, hozzájárulást, kritikát, és beküldött videót!

Üdvözlettel az ex-PC Játékok Elemzés

Szerkeztőség: AtiLye, Denny, Mo$qUiTo, Dsomogyi

És végezetül a blog elérhetősége: A.N.O.M.A.L.Y

Gyors Updát

2010.08.30. 15:37

 Denny

Pár órán belül megtudjátok miért vagyunk ilyen inaktívak, legyetek szívesek addig nem baszogatni minket chatboxon. Kösz :D

Update

2010.08.19. 13:57

Mo$qUiTo

Üdv!

Egy kis előrejelzés. Az 5. részt már elkezdtem, hamarosan kész lesz, technikai gondjaim nincsenek (Én se tudom hogy lehet ez.) szóval most nem hátráltat semmi. Ám az általam korábban beígért 6-7 videó nem lesz kész a hónap végéig, de ennek van egy nagy volumenű oka, ami hogyha bekövetkezik, mnident megértetek majd. :) 6. részre még majd lehet számítani, de többre már csak talán. Ennyi lenne ez a kis poszt. A végére életem első airsoft fegyveréről kaptok egy képet. Típus szerint egy AK74-es Cyma márkájú automata karabély. 6mm-es űrméretű, 380 FPS-es teljesítményű (~ 110 méter/sec) 780 lövés/perces tűzgyorsasággal. 15 ezer forintért vettem használtan, de úgy, hogy mindössze csak 1 játékon volt, szóval rendkívül baráti áron szereztem meg.

 

Mo$qUiTo

Jóreggelt!

Mielőtt berendezkednék a délelőtti filmnézésbe, kaptok egy újabb fegyver ismertetőt, ha már úgy is régen volt. (He?!) Szerintem a mai alanyunkat is a legtöbb ember legalább olyan módon ismeri, hogy tudja, egy golyófosó 100-as hevederrel. De lássuk csak bővebben!

LHP Végigjátszás Part 2

2010.08.13. 23:13

 Denny

Íme a 2. rész!

Dsomogyi

Szépen lassan, de biztosan (Fújjjj!) elkészültem a videóval. Jó szórakozást!

Viszont vasárnap estig nem leszek, így a kövi részt csak azután várjátok!

UI.: Ja, és ahogy a videóban is mondtam ne haragudjatok a hosszú szünetért!

2010 augusztus hetedikén, és nyolcadikán megrendezésre került a Kecskeméti Nemzetközi repülőnap, és haditechnikai bemutató. A legutóbb 2008 nyarán lefolytatott esemény első napján voltam ott, amiről egy beszámolót olvashattok a lentiekben. Vágjunk is bele!

Mo$qUiTo

Igen, végre itt a videó!

Nem írok sokat, mindent elmondok a videóban, remélem elnyeri tetszéseteket, a következő részhez pedig már megkezdtem a jelenetek felvevését :)

Update. Má' megint.

2010.07.31. 11:13

Mo$qUiTo

Sziasztok!

Nem akarom szétoffolni a blogot, ezért a nyaralásomat nem firtatom, lényeg az, hogy újra tudok életjelet adni. A gépembe egy teljes winchester csere kellett, mivel kiderült, hogy az volt a hibás. Méretre ugyanakkora (250GB) és most már remélem, hogy legalább 4 hónapig nem lesz nagyobb technikai gondom. Amint bekötjük a gépet, máris hozzálátok a videónak, és remélem, hogy hamarosan kész lesz. :) A többiekről annyit, hogy Mogyi barátunkon kívül szerintem mindenki inaktív, mert nincsenek itthon, ha jól tudom Denny nyaral, Ati pedig dolgozik. Jövő hétre szerintem valamelyikőjük biztos aktív lesz Addig is további szép nyarat!

Dsomogyi

Nem akartam ennek külön bejegyzést írni, így Mo$qUiTo utólagos engedelmével ide írom. Haladgatok a videóval, de nem olyan könnyen mint szerettem volna. Technikai problémákkal küzdök, de ennek jelentős részét már megoldottam. Remélem hamarosan publikálhatom a videót. Emellett nyár van, nekem is vannak programjaim, amelyek szintén időt veszenek el...

UPDATE

Sajnos holnaptól megint nem leszek 1 hétig, a videó már majdnem kész de nem tudtam befejezni. Nagyon sajnálom. Ennek személyes okai is vannak, a kollégáknak 1 hét múlva szívesen elmondom, mi.

 

LHP Végigjátszás Part 1

2010.07.24. 16:27

 Denny

Megszületett az első végigjátszás videóm, aminek a témája a Lego Harry Potter. Íme: